Kropssprog

Kropssprog

Kropssprog er en integreret del af os og vores natur, og kropssprog fortæller meget mere om dig end du lige går og tror.

Forestil dig 2 scenarier:

1. En person kommer ind på en bar med rank ryg, skuldrene skudt bagud og et smil på læben. Han tager lange afmålte skridt og forhaster sig ikke. Da hans ven ovre fra hjørnet kalder på ham, vender han langsomt hovedet og hilser.

2. En person kommer ind på en bar med krum ryg, skuldrene hængende en smule og munden har form som en streg i ansigtet. Han tager korte hurtige skridt og bevæger sig rundt i baren. Da hans ven ovre fra hjørnet kalder på ham, vender han hastigt hovedet og hilser.

Personen i scenarie 1 fortalte med hans kropssprog at han var en afslappet person med kontrol over sig selv og at han havde styr på situationen. Person nummer 2′s kropssprog fortalte os at han var utilpas, smånervøs og muligvis ikke følte sig særlig godt tilpas i situationen.
- Eller det tror vi !

Han kunne i virkeligheden bare have haft en skidt dag og glædet sig til at sidde ned, eller netop være løbet ind fra regnen og nu skuttede sig lidt fordi han frøs. Alt i alt har vi valgt at tolke hans kropssprog som noget mindre positivt og usikkert, og derudfra dømt personen før vi overhovedet har taget os tid til at tale med vedkommende.

Andre vil altid dømme dig. Lad være med at give dem ammunitionen. :)

Dette indlæg blev udgivet i Danish. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>